Literatuurwagen

No books found

Type een zoekterm om het zoeken te beginnen.

Shape
3.715+ Vrolijke Klanten

Sinds onze start in 2012 hebben we meer dan 3715+ tevreden klanten mogen verwelkomen! Onze missie is om kwalitatieve tweedehands boeken beschikbaar en betaalbaar te maken voor studenten. Elke glimlach van een tevreden klant is een beloning voor ons! Klantvriendelijkheid is dan ook een van onze kernwaarden! We zetten ons steeds in om studenten te helpen met het vinden van studiemateriaal maar ook hun draai in hun academische carrière.

Shape
10 Jaar Ervaring

Met een geschiedenis van 10+ jaar ervaring zijn we gevorderde experts in de wereld van tweedehands studieboeken en service. We begrijpen de behoeften van studenten en passen ons voortdurend aan om aan hun noden en eisen te voldoen. Onze ervaring staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit in alles wat we doen.

Shape
Een Fantastisch Team

Achter onze succesvolle studentenonderneming staat een fantastisch team van studenten. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van onze collega-studenten bij hun studie en het vinden van de benodigde studieboeken. Samen werken we hard om de studie-ervaring van studenten te verbeteren door betaalbare boeken aan te bieden en een positieve impact te hebben op de academische reis van elke student. Ontmoet ons geweldige team en ontdek hoe we het verschil maken!

About Us
Hoe Werken We

Welke Prijs Betaal Je Bij Re-Book It?

Boeken die via Re-Book IT te koop aangeboden worden, zijn voorzien van een kwaliteitslabel. Elk boek dat te koop staat bij Re-Book IT krijgt zo'n label opgeplakt na een fysieke keuring door ons team. Het percentage duidt de waarde van een boek aan ten opzichte van zijn nieuwprijs bij de boekhandel.

Boeken met de labels “nieuw, verpakt” en “gebruikt, geen tot potlood sporen” werden niet, tot weinig gebruikt en zijn in opperbeste staat. De “nieuw, verpakt”-exemplaren zitten nog in de verpakking van de drukkerij. Boeken die aan “gebruikt, geen tot potlood sporen” verkocht worden, zijn in gebruikte maar goede staat. In voorkomend geval zijn er aantekeningen in potlood in terug te vinden, maar nooit in onuitwisbare inkt.

In “gebruikt, veel markeerstift”-exemplaren werd veel geschreven en/of gemarkeerd door de vorige eigenaar, maar dit was ordelijk. Oudere edities, of exemplaren met onordelijke markeringen worden via de categorie “gebruikt, onordelijk” verkocht.

feature image - Re-use knowledge
It's both eco and euro friendly

Re-use knowledge

Je kan een positieve impact hebben op het milieu en je portemonnee. Als voorstanders van duurzame praktijken geloven we sterk dat kennis gekoesterd en gedeeld moet worden. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige, tweedehands universiteitsboeken aan tegen betaalbare prijzen.

Contacteer ons
feature image - Een stukje geschiedenis
De Oorsprong Ontdekken

Een stukje geschiedenis

In 2011 werd het idee van de boekenshop gelanceerd door vier TEW-studenten van de Universiteit Hasselt tijdens het vak ‘Ondernemen en ondernemingsplanning’ van prof. dr. Ghislain Houben. Ze kregen de kans om voor dat concept een businessplan op te stellen. Na afloop van de cursus werd besloten om het businessplan uit te voeren. Re-Book IT werd opgericht als dochteronderneming van de toenmalige NV Ondernemerstalent. Dat was een incubator van Universiteit Hasselt, LRM en Dexia.

Nadat de oprichters afstudeerden aan Universiteit Hasselt droegen zij hun bestuursfunctie over aan een nieuwe generatie studenten.